KONTAKT MIG HER

Salgs- og leveringsbetingelser

  1. Tilbud

Tilbud er gældende i 30 dage fra tilbudsdato (maildato), medmindre andet er aftalt skriftligt.

Tilbuddet er gældende fordi oplyste varer, men excl. Tegnearbejde, ekstraarbejde eller ekspreslevering, som følge af ændringer foretaget i ordren af køber, efter arbejdet er påbegyndt.

Alle priser er excl. Moms og levering.

 

  1. Levering

Levering er 5 – 10 arbejdsdage fra godkendt fil og accept af tilbud. Med mindre andet er aftalt skriftligt.

Der tages forbehold for forsinkelser eller mangler som er udenfor Greenline Transfers indflydelse, f.eks. strømsvigt, maskinskade, strejke/lockout eller lignende force majeure.

  1. Mangler

Greenline Transfers har intet ansvar for fejl eller mangler som køber ikke skriftligt har rettet i forhold til korrektur, prøvetryk eller lignende.

Reklamationer over mindre farveafvigelser kan ikke imødekommes.

Det er købers ansvar straks efter modtagelse af transfers, at kontrollere for stavefejl, mangler, forkert størrelse, fejl i logo eller forkert farve i transfers. Ved fejl erstattes kun transfers, IKKE tekstiler hvor transfers er påvarmet, så det er vigtigt fejl opdages inden transfers påvarmes.

Ved påvarmning af transfers overgår alt ansvar til køber. Greenline Transfers er ikke forpligtet til at erstatte tekstiler/varer modtaget fra køber eller dennes leverandør.

Greenline Transfers hæfter ikke for købers driftstab, tab af avance eller andet indirekte tab, herunder tab som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

 

  1. Ejendomsret

Alt materiale som bruges til tryk, og som ikke leveres af køber forbliver Greenline Transfers
ejendom f.eks. rammer, film m.v.

Det er købers ansvar at have tilladelse til at bruge logoer, billeder, tekster, tegninger og andet. Greenline Transfers kan ikke holdes ansvarlig for ikke indhentede godkendelser.

 

  1. Betaling

Betaling for kontokunder er netto kontant 8 dage. Efter forfald tilskrives rente med 2% pr. måned samt et gebyr på 100,00 kr.

Andre kunder betaler inden produktionen sættes i gang.

Greenline Transfers kan i særlige tilfælde forlange en bankgaranti som sikkerhed for betaling.

 

  1. Twister

Disse salgs og leveringsbetingelser er underlagt Dansk lov.

Enhver twist som måtte opstå i parternes samhandelsforhold, som reguleres ved disse Salgs og leveringsbetingelser, og som ikke kan løses i mindelighed. Indbringes for retten i Herning, Danmark.

 

Aulum oktober 2019

Forespørgsel

Er du interesseret i at få regnet en pris til din opgave? Så klik her og udfyld vores formular. Vi giver dig en fast pris på din ordre.

Hvis du har generelle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

SEND OS EN BESKED

TEL: +45 29 61 10 24
Email: john@nikitryk.dk

Vævervej 40,
7490 Aulum

MAN-FRE: Efter aftale
CVR: 34409447